05 september 2011

Vi blev lurade :(
Sommaren är kort, det mesta regnar bort......

Det har varit bedrövligt i år med sol och värme, iallfall här där jag bor.  Mest har det faktiskt regnat och varit kallt tycker jag.

Jag känner mej lurad på sommaren!!! vart kan man klaga ? ;D

Nej, det hjälper ju inte.......

Trädgården har inte heller blommat som den brukar göra tycker jag.

Nu hoppas jag på en solig och varm höst :D


Rudbeckian gör mej aldrig besviken :D

6 kommentarer:

 1. Så känner jag också... man gick ju och väntade och väntade på att sommaren skulle komma "på riktigt" långt fram i augusti...Nu är det bara att inse att det liksom inte blev mer i år. Snuvad på konfekten...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Jag, tycker också att det varit en konstig sommar. Soligt - javisst, men ändå ingen riktig fart på växtligheten. Först nu har gräsmattan kommit igång.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. Håller med, både vad det gäller sommaren och hösten...
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Här i Hälsingland har sommaren varit fantastisk, solig och varm, så jag är nöjd:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jamen precis!...helt plötsligt får buskarna höstfärger när man fortfarande förväntar sig blomning. Och september bara rullar på med den ena regnskuren som avlöser den andra. Snopet!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Heeeej där!

  Klicka in dig till Svenska Trädgårdsbloggar.se, läs nya medlemsregler och förnya ditt medlemsskap om du vill fortsätta vara med.... Och det hoppas jag att du vill:-)
  Ha en fin helg, kram H.

  SvaraRadera

Här kan du skriva en liten trevlig kommentar!!

Ställer du en fråga så titta gärna in igen då jag svarar här.

Jag kommer gärna på besök i din blogg, så det är skoj om jag kan se vem Du är, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna!

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)