07 juni 2010

Ett hav av Aklejor.....

....har jag i ena rabatten....Jag nändes inte ta bort dem i våras, de är ju så vackra då de blommar....En massa, massa rosa.....
...och en planta som är blå....

9 kommentarer:

 1. Så underbart vackra aklejorna är! Fascinerande att det finns så många olika sorter, den ena vackrare än den andra! Trevligt att de också blommar ganska länge!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. ...kanske de blandar sig...jag har "bara" en blå ;)

  SvaraRadera
 3. Jo, visst är dom jättefina, men dom sprider sig...
  Mina har dessutom en tendens att bli dubbla, och det gillar jag inte riktigt!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 4. Här har vi massor av aklejor med. De är så vackra. Tar inte bort dom nej, men plockar frön och "tappar" lite här och där.
  Så som Monica säger, de sprider sig. Men de kommer troget tillbaka år efter år. Rosa har jag dock bara, skulle gärna haft några blåa.

  Kramen Synnöve.

  SvaraRadera
 5. Glömde frånga jag hade, är det ogräs eller är det sådda blommor egentligen? De fanns här när vi flyttade in.

  SvaraRadera
 6. Härligt med så mycket av dem. Jag har bara några här och några där, men snart skall de väl börja sprida sig lite mera här också! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 7. Synne: Det är inte orgäs, de säljs på plantskolorna, fast till en rätt billig peng. Fast om man får för många och de tar över kan man ju kalla det ogräs, fast de är lätta att rensa bort tycker jag....

  Monica: Ja kniper man inte bort blomman utan låter de gå upp i frö så sprider de sej hej vilt. Jag tycker de är vackra då de är både enkla och dubbla i blomman...

  I år ska jag sätta på små påsar över fröhusen och samla upp fröerna på de som jag gillar bäst. Så om någon är pigg på fröer sedan så kan jag dela med mej.

  SvaraRadera
 8. Älskar aklejor! Och de finns ju i så många färger och utföranden så att det passar alla smaker. Har en rabatt där alla mina aklejor får bo och sprida sig efter behag!

  Ha en bra kväll!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 9. Varför skulle du ta bort aklejorna? Jag har dem som utfyllnad bland rosorna.

  SvaraRadera

Här kan du skriva en liten trevlig kommentar!!

Ställer du en fråga så titta gärna in igen då jag svarar här.

Jag kommer gärna på besök i din blogg, så det är skoj om jag kan se vem Du är, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna!

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)