02 mars 2010

Mars månad....


...och vårtecknen visar sej i takt med att snötäcket drar sej tillbaka..

Liten hasselblomma på bar kvist....


Vintergäcken tittar fram ur löven.....


Olvonknopparna slår snart ut.....


...samt, Snödroppar, söta små budbärare av våren....

9 kommentarer:

 1. Otroligt, så mycket vårblommor du har hittat! Var i Skåne bor du? Här, längst ner i det sydvästligaste hörnet har vi inte kommit så långt. Fast jag såg en nästan blommande olvonbuske när vi gick en promenad idag. Härliga bilder du visar!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren, nu har jag lagt in din blogg på "bloglovin", för så fina bilder vill man inte missa! (Själv bor jag i Höllviken.)
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Finfina bilder! Och hasselblomman ser ut som om den glöder! Läckert!

  SvaraRadera
 4. Otroligt så långt det har kommit hos dig... fantastiskt

  SvaraRadera
 5. Hasselblommebilden är superfin...måste ut och leta hassel. Jag vill också fånga såna blommor på bild ;)))

  SvaraRadera
 6. Ja, våren har kommit långt hos dig! Fina bilder. (jag misstänker att vi har bl.a vintergäck som börjat via sig ... under all snö!).

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentaren på min blogg! Vilken tur att du kommenterade - då fick jag ju se den här fina bloggen också! Härliga vårbilder du visar. Här är det fortfarande väldigt mycket snö, så det lär nog dröja innan vi får se snödroppar och vintergäck.....tur då att ni som bor längre söderut delar med er av dessa fina vårtecken!!

  SvaraRadera
 8. Oj, så långt din vår har kommit! Längtar efter de första snödropparna jag också :)

  SvaraRadera
 9. Olvon och trollhasselbilderna är bra med skön difus bakgrund. När du plåtar tex snödroppar vintergäck och andra lågt växande blommor så för sök komma ner med kameran i samma höjd som blomman. Ta med en sopsäck (eller vad du vill ha) att ligga på. Då bör du kunna få lika difus bakgrund även på sådana blommor.

  Vem vet, vi kanske springer på varandra i Alnarpsparken igen.

  //Fredrik

  SvaraRadera

Här kan du skriva en liten trevlig kommentar!!

Ställer du en fråga så titta gärna in igen då jag svarar här.

Jag kommer gärna på besök i din blogg, så det är skoj om jag kan se vem Du är, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna!

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)