03 mars 2010

Dagens vårtecken...


....titta vad jag hittade idag!


..Scilla tror jag att det är....7 kommentarer:

 1. Härliga vårtecken du visar, här är det full vinter. Så fin din blogg har blivit med stora bilder!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad jag blir avundsjuk. Jag har inte ett land med mindre än en halvmeter snö på. I de flesta är det mer ändå.......så det dröjer länge innan jag får så härliga vårtecken! Får väl kika in hos dig och njuta istället. /Anette

  SvaraRadera
 3. Det måste vara havet som kyler här! Våra scilla har inte visat sig än och vi bor längre söderut...

  SvaraRadera
 4. oh vad härligt här döljs mina rabatter och vårblommor av ca 40 cm snö,,och jag längtar så himla mycket..efter blommor och färg,,så det är en fröjd för ögat!
  hittade din blogg i presentationer,,tycker det är kul med lite folk från Skåne är en skåning som bor i Blekinge, titta gärna in hos mej. Monica

  SvaraRadera
 5. Härligt! Jag förvånades över hur mycket som spirade i vårt söderland, men kom inte på att det var scilla. Förra vårens dräneringsarbete "planterade om" det mesta så det blir nog spännande att se när virrvarret börjar blomma.
  Hälsningar!

  SvaraRadera
 6. Kikar in och önskar trevlig helg!

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 7. MM vad jag längtar.
  Lycka till med vykorten.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera

Här kan du skriva en liten trevlig kommentar!!

Ställer du en fråga så titta gärna in igen då jag svarar här.

Jag kommer gärna på besök i din blogg, så det är skoj om jag kan se vem Du är, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna!

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)