02 augusti 2009

Frossa i Dahlior...

...kunde man också göra på Sofiero.

Vilka skapelser det finns!!!

Enkla, dubbla och pompoms (om det nu heter så..)

Namnen på de olika sorterna glömde jag ju givetvis bort.......men jag njuter av skapelserna.











Vad naturen är duktig på att vika blommans kronblad. Så vackert!!






























































3 kommentarer:

  1. Underbara foton på alla dahlior, det är helt fantastiska blommor med all sin prakt. Vad spännande att du ska träffa Benny idag, du får hemskt gärna berätta vad du tyckte om mötet... Hälsningar Catrin

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder! Jag gillar "pompomsen" bäst av dahliorna. Jösses, vilka blommor. Vi har ett ställe här i Jönköping (Rosariet) där de har en massa dahlior (och så en himla massa rosor förstås!!) /Anette

    SvaraRadera
  3. Underbart vackra Dhalior! Lite jobb när de skall grävas upp ur jorden på hösten och förvaras hela vintern, men vilken blomprakt sen när blomsterbelöningen kommer :)
    Må gott! / bea

    SvaraRadera

Här kan du skriva en liten trevlig kommentar!!

Ställer du en fråga så titta gärna in igen då jag svarar här.

Jag kommer gärna på besök i din blogg, så det är skoj om jag kan se vem Du är, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna!

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)