26 juli 2012

Hej där!

Finns Ni kvar tro? Mina kära läsare och följare??

Vart tog jag vägen undrar Ni säkert, och det ska jag svara på nu efter 7 månaders frånvaro. Oj var det så lång tid som jag inte bloggade?? Mmmm, det ser jag nu på förra inlägget jag gjorde....skäms ju :(

Tiden har inte räckt till för bloggen tyvärr, när livet ändras så är det ofta något som får stryka på foten som man säger.

Från att ha haft massa tid över för blogg, trädgård och fotografi så ändrades det till ingen tid alls på kort tid, jobb och hemmet inne tog all tid, och man ska ju hinna sova någongång också tyvärr.

Min egen trädgård har inte hunnits med som jag har velat och jag tycker den är ser rätt eftersatt ut då jag tittar ut på den, usch !! Så vill jag icke det ska vara egentligen, men i år får det vara så, nästa år då minsann...... Haha, ja då hoppas jag ha massor av tid igen till både trädgård och fotografering.

Nu ska jag titta runt till Er andra en sväng, och har just Du inte fått någon  kommentar av mig så ska den komma snart, ja det vill säga om jag vet vem Du är!

På återseende!

3 kommentarer:

 1. Aj, aj - ja, hinner man inte så hinner man inte. Inte mycket att göra åt, tyvärr!
  Svar på din fråga: Den här sidan är väldigt smakfull och du hittar massor av fjärilar
  http://www.entomologi.se/

  Lycka till!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Allt har sin tid!
  Välkommen i bloggvärlden tillbaka!
  Ha en bra dag /bea

  SvaraRadera

Här kan du skriva en liten trevlig kommentar!!

Ställer du en fråga så titta gärna in igen då jag svarar här.

Jag kommer gärna på besök i din blogg, så det är skoj om jag kan se vem Du är, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna!

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)