24 maj 2011

Vårtecken vecka 13

Jisses vad tiden springer iväg, nu är det snart sommar på RIKTIGT!!!

Som vanligt så hinner man inte med i svängarna.....

Veckan som gått har varit underbar med sol och så givetvis mindre underbar med kyla, blåst, regn och ÅSKA, ett sjujäkla åskväder som bröt ut i söndags. Ställde mej ute i trädgården med kameran för att försöka få fota lite blixtar, men jag vågade inte stå kvar då det bröt ut ordentligt runt mej, man vill ju inte förlora livet för en bild......

Givetvis strulade datorn också.........grrrr allt jäkelskap på en gång....eller så är det jag som inte är så tekniskt kunnig eller så har jag kanske dåligt tålamod ;)

Hm.....så positiv jag låter då :)))

Här kommer iallafall veckans vårbilder från mej...


Jag tror bestämt att finkarna har flygfärdiga ungar nu, det kvittras i alla vrår och min trädgård är just nu en landningsbana för alla som tränar flygning, de är så söta att studera :)


Morgonstjärnan har slagit ut, dock inte lika många som förra året....  

Maskrosorna tränar också flygning.......bort från min trädgård, hoppas jag ;))


.....fast jag gillar dem då de är gula...


 Köpte också lite sommarblommor i veckan, bland annat....


Diamond Frost


 ...jag gillar det vita och skira i denna blomma....Jag är också glad för alla Tusenskönor i gräset just nu....
Inne växer mina jätteverbenor, det går lååångsamt......


......de ser verkligen inte ut som några jättar just nu.....
Här kom då ovädret också med på ett hörn.........himlen var verkligen hotfull.....svårt att fånga bara....

7 kommentarer:

 1. Usch ja, det var ett riktigt ruskigt åskväder! Här i Höllviken slog blixten ner på två ställen och ett av husen brann ner till grunden! Så jag förstår om du inte ville stå kvar ute i det vädret!
  Din lilla Diamond Frost ser ju bedårande ut!
  Ha det så gott, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Hej, det är jag igen... Det gick inte att kommentera med google-profil, som jag brukar, därför blev det anonymt, men det är jag, Monica i Tjernhus!

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilka fina kort du visar :) Jag önskar verkligen att jag också kunde göra bilderna riktigt stora som dina. Men suck...vet inte hur man gör...

  SvaraRadera
 4. Gud vilka underbara foton!!! Tack för din kommentar hos mig;) Hur hinner du med att ha flera bloggar???? Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Så kul med fågelflyget! Mindre kul är förstås parasollflyg som ju finns i olika former:)Hos oss flög det stora med bord och allt när det blåste som värst. De där pyttiga blev plötsligt jättemånga fler än tidigare och jag inser skillnaden med att ha en kanin mot att inte längre ha en (och en dotter som matade den med maskrosorna).

  SvaraRadera
 6. Härliga maskrosbilder. Jag tror jag måste låna dotterns systemkamera och försöka mig på att ta lite fina bilder

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga bilder!
  Kram

  SvaraRadera

Här kan du skriva en liten trevlig kommentar!!

Ställer du en fråga så titta gärna in igen då jag svarar här.

Jag kommer gärna på besök i din blogg, så det är skoj om jag kan se vem Du är, men givetvis är anonyma kommentarer också välkomna!

Tycker du att vissa kommentarer syns direkt, medan andra tar ett tag innan de kommer upp, beror detta på att jag har kommentarsgranskning för nya kommentarer på inlägg som är gamla/äldre än 2 dagar. Det beror på att jag missade läsa om någon skrivit i ett äldre inlägg. På detta viset så missar jag inget :)